FORSIDEN

BØGER

KONTAKT


 

HØNSELORTEBÆNKEN

Af Klaus Slavensky
llustreret af Brian Pilkington
Kr. 248,- + porto

Højtlæsningsbog for børn og børnebørn

En bedstefar fortæller dramatiske og hyggelige historier for sit barnebarn ved Hønsebænken. Den stammer fra verdenshavet og er magisk.
Fortællingerne er allegorier om godt og ondt, om hvordan vi skal opføre os mod hinanden.
Moral uden løftede pegefingre.

KØB BOGEN HER

Kendte bedsteforældre om bogen

Hanne Reintoft:
Hønsebænken er både en påmindelse om og en hjælp til, at både forældre og bedsteforældre kommer om bag sorgløsheden og snakker med børn og unge om deres spekulationer, deres angst og deres mod.

Hanne Marie Svendsen:
Selv om uhyggen breder sig, så barnebarnet må gyse, er de kloge kærlige fortællinger fulde af håb. Det er godt og berigende både for børn og voksne at sidde på hønsebænken og lytte med.

Flemming Jensen:
Historier der tager både børn og voksne om hjertet og ved hånden. Sådan bør vores verden ikke være, og sådan skal vi være mod hinanden.
Respekt, værdighed og fællesskab. Det er ord, som går igen i FN-konventionerne, og som også er den røde tråd i alle disse velfortalte og flot illustrerede hverdagseventyr.
Et stort kykkelikyyy til denne pragtfulde bog.

Hønselortebænken
Af Klaus Slavensky
Illustreret af Brian Pilkington
106 sider
ISBN 87-991554-1-9
Kr. 248,-

 

 

 

FORLAGET

Andedammen er et forlag der satser på unikke udgivelser. Forlaget Andedammens logo fortæller symbolsk videre på H.C. Andersens historie om andegården og svanen. Den grimme ælling ville så gerne være en del af flokken; forlaget Andedammen flyver sin egen vej.
Forlagets udgivelser er enten nyskabelser i indhold eller er med til at forny viden og debat. Forlaget Andedammen er stiftet 2006.

Forlaget Andedammen © 2006 • Privacy Policy • Terms Of Use